search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:19
MENU CLOSE

Ηθοποιός του Game of Thrones θηλάζει στα γυρίσματα: «Τίποτα δεν αξίζει όσο ο θηλασμός ανάμεσα στις μάχες»

05.05.2019 09:46
Αργεντινή: Οι περονιστές και πάλι στην εξουσια (;) - Media

 

Την Gemma Whelan την γνωρίζεις καλά, παρ’ ότι μπορεί να την θυμάσαι μόνο με το τηλεοπτικό της όνομα.  Η 38χρονη είναι η ηθοποιός που υποδύεται την Yara Greyjoy, αδερφή του Theon Greyjoy από τα Iron Islands.

Η ηθοποιός που γέννησε το 2017 την κορούλα της, μας έδειξε πριν λίγες ημέρες το πώς ακριβώς πέρασε τις ημέρες και νύχτες των γυρισμάτων του Game of Thrones και η αλήθεια είναι πως μιλάμε για σκέτη υπερκόπωση.

Η Gemma, ποζάρει στο φακό ντυμένη με την πανοπλία από τα Σιδερένια Νησιά, με μουτζούρες στο πρόσωπό της και με το μωρό της να θηλάζει στο στήθος της. 

Οι θαυμαστές της και θαυμαστές του GoT σύντομα άρχισαν να εκθειάζουν την Whelan τονίζοντας πως είναι πρότυπο μητέρας ενώ ένα από τα σχόλια έγραφε:

«Τίποτα δεν αξίζει όσο ο θηλασμός ανάμεσα στις μάχες»!

Μιλώντας στην εκπομπή Good Morning Britain μέσα στον Απρίλιο, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως είχε την κόρη της μαζί σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν, ενώ αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία θηλασμού που έχει δημοσιεύσει, μιας και θηλάζει ακόμα την κορούλα της.

Πηγή: mothersblog.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03