search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50
MENU CLOSE

Μπαλτάκος: Στο Αιγαίο η Τουρκία δεν έχει καμία τύχη

05.05.2019 09:51
Μπαλτάκος: Στο Αιγαίο η Τουρκία δεν έχει καμία τύχη - Media

 

Δεν απέκλεισε τη δημιουργία θερμού επεισοδίου από την Τουρκία ο Τάκης Μπαλτάκος μιλώντας στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» του ΣΚΑΙ. 

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής των ΑΝΕΛ σημείωσε: «Όχι δεν το φοβάμαι. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ πιθανόν πλέον. Το βλέπουμε και το διαβάζομε παντού. Νομίζω ότι οι Κεμαλικοί περιμένουν αυτό ακριβώς το περιστατικό εναντίον του Ερντογάν φυσικά. Επίσης θεωρώ ότι η Τουρκία δεν ήταν ποτέ στα τελευταία τουλάχιστον πενήντα χρόνια σε τόσο δύσκολη θέση, απομονωμένη πανταχόθεν και έχοντας μόνο μία σύμμαχο, τη Ρωσία, που δεν μπορεί να τη βοηθήσει. Αυτή τη στιγμή η Τουρκία είναι σε πάρα πάρα πολύ δύσκολη θέση». 

Και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Η Τουρκία αν ξεκινήσει στρατιωτική ενέργεια στη Μεσόγειο θα ηττηθεί σε τέτοιο βαθμό που αμέσως θα δημιουργηθεί εσωτερική πολιτική κρίση γιατί κατά την εκτίμηση μου οι Κεμαλικοί αυτό περιμένουν. Η Τουρκία δεν έχει καμία τύχη», σημείωσε στη συνέχεια και πρόσθεσε: «Στο Αιγαίο η Τουρκία από άποψη Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας δικής τους δεν έχει καμία τύχη. Όταν λέω καμία το λέω με κεφαλαία γράμματα».    

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:50