search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:16
MENU CLOSE

Καλαμάτα: 43χρονος βίαζε την κόρη του από τα 12 της – Η αποκάλυψη στο πασχαλινό τραπέζι

05.05.2019 10:26
«Ήταν βιασμός με όλο το νόημα από τον προπονητή μου»: Μιλάει η ιστιοπλόος που κακοποιήθηκε σε ηλικία 11 χρονών (Video) - Media

 

Στη φυλακή οδηγείται ένας 43χρονος άνδρας από την Καλαμάτα, μετά τις καταγγελίες της οικογένειάς του ότι εδώ και τέσσερα χρόνια βίαζε την 16χρονη σήμερα κόρη του.

Σύμφωνα με το eleftheriaonline.gr, η δράση του 43χρονου έγινε γνωστή μετά από έντονο καυγά που είχε με την κόρη του το βράδυ του Πάσχα κι ενώ η κοπέλα είχε βγει με τις φίλες της. Κατά τη διάρκεια του καυγά το κορίτσι αποκάλυψε μπροστά σε όλους ότι είχε πέσει συστηματικά θύμα βιασμού από τον πατέρα της. Μάλιστα, κατά την ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, ο 43χρονος φαίνεται να είχε προσπαθήσει στις αρχές Απριλίου να ασελγήσει και σε μια από τις φίλες της! Μετά τις αποκαλύψεις, η μητέρα της –την οποία ο δράστης φέρεται να ξυλοκοπούσε συχνά, σύμφωνα με την ίδια πηγή- πήρε την ανήλικη και το άλλο της παιδί και κατέφυγαν σε συγγενικό τους σπίτι, ενώ κατήγγειλαν τα πάντα στην Ασφάλεια και το βράδυ της Τρίτης (30/4) του περάστηκαν χειροπέδες.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:13