search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Κεγκέρογλου: Καθαρή συναλλαγή η υπουργοποίηση Θεοχαρόπουλου

05.05.2019 10:41
«Βόμβα» από Κεγκέρογλου: Το 2022 οι εκλογές για ανάδειξη νέου αρχηγού στο ΚΙΝΑΛ - Media

 

«Από καιρό φαινόταν ότι υπήρξε μία ανταλλαγή υποστήριξης η οποία μετουσιώθηκε και στην υπουργοποίηση του κ. Θεοχαρόπουλου», δήλωσε στον «ΘΕΜΑ 104,6» ο βουλευτής του Κίνημα Αλλαγής, Βασίλης Κεγκέρογλου. 

«Είναι καθαρά συναλλαγή, η οποία δεν θα ήταν αν ο κ. Θεοχαρόπουλος εκτός από το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών σε όλα τα άλλα θέματα είχε εκφράσει τη συμφωνία του με τον κ. Τσίπρα και την πολιτική του», πρόσθεσε ο Βασίλης Κεγκέρογλου. 

Παράλληλα, ο Βασίλης Κεγκέρογλου σημείωσε ότι «δεν είχαμε μέχρι πριν τη Συμφωνία των Πρεσπών καμία ένδειξη συμφωνίας του κ. Θεοχαρόπουλου με την πολιτική του κ. Τσίπρα. Ήταν κάθετα αντίθετος, πολύ επικριτικός, άνθρωπος που έβλεπε στον κ. Τσίπρα μία πολιτική η οποία ήταν εις βάρος της χώρας, μία πολιτική η οποία ήταν εναντίον της κοινωνίας, της οικονομίας, της ανάπτυξης», τονίζοντας ότι «η μεταστροφή που έγινε είναι αποτέλεσμα μίας συναλλαγής. Η συναλλαγή είναι εμφανής αλλά συμμαχίες δεν χτίζονται στην βάση μίας συναλλαγής».

Τέλος, ο Βασίλης Κεγκέρογλου αναφέρθηκε στην επόμενη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Ραγκούση. «Περιμένουμε την επόμενη, διαρρέουν από το περιβάλλον του κ. Ραγκούση ότι έχει συμφωνήσει για να είναι η πρόταση του κ. Τσίπρα για νέος επίτροπος της χώρας. Υπάρχουν θέσεις για όλους τους καρεκλοκένταυρους, αριβίστες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:50