search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:52
MENU CLOSE

Δανάη Παππά: Αυτή είναι η αλήθεια για τη σχέση της με γνωστό επιχειρηματία

05.05.2019 12:30
Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνονται βορά στον κάθε ηλίθιο που γράφει ό,τι του ’ρθει στο κεφάλι για να πουλήσει» - Media

 

Φήμες ήθελαν την πρωταγωνίστρια της σειράς «Το τατουάζ» να είναι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Τι λέει η ίδια;

«Δεν ισχύει. Είναι από τα κλασσικά, που βγάζουν. Γι’ αυτό δεν έχω ασχοληθεί. Τον Λάμπρο τον ξέρω. Έχουμε συνεργαστεί και είμαστε φίλοι, γνωριζόμαστε. Είναι κλασσική περίπτωση που, αν είσαι ελεύθερη και κάνεις παρέα με ένα πρόσωπο του αντίθετου φύλου σου χρεώνουν σχέση εξηγεί Real Life.

«Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό. Με όποιον είμαι έξω πρέπει να είναι και μαζί; Εντάξει, δεν πειράζει», τόνισε η ηθοποιός, όπως αναφέρει στην εφημερίδα πρόσωπο από το περιβάλλον.

Πηγή: gossiptv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43