search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:32
MENU CLOSE

Αήττητος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ, στα μπαράζ ο ΟΦΗ

05.05.2019 18:19
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με πάνω από 300 επιλογές από το Pamestoixima.gr - Media

 

Πρωταθλητής και αήττητος έκλεισε την σεζόν ο ΠΑΟΚ, νικώντας στο γήπεδο των “Ζωσιμάδων” τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0. Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης πέτυχε τα γκολ της νίκης του στην επανάληψη με τους Ακπομ στο 60′ και Σάκχοφ στο 79′. Ο ΠΑΣ με την ολοκλήρωση της 30ης αγωνιστικής υποβιβάζεται απευθείας στην δεύτερη κατηγορία, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για την συμμετοχή του στον τελικό κυπέλλου του προσεχούς Σαββάτου (11/5).

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από δυο διακοπές λόγω της ρίψης αντικειμένων από τους φίλους του ΠΑΣ, στο 62′ η πρώτη και στο 88′ η δεύτερη. Τελικά, ο Δωδεκανήσιος ρέφερι Τάσος Σιδηρόπουλος ξανάρχισε τον αγώνα, που λίγο αργότερα ολοκληρώθηκε σε αρνητικό κλίμα, με εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΣ.

Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής υποβιβάζονται Απόλλων, Λεβαδειακός και ΠΑΣ, ενώ στα μπαράζ πηγαίνει ο ΟΦΗ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:29