search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:55
MENU CLOSE

Η υπερπολυτελής λιμουζίνα του Μητροπολίτη παρκάρει παράνομα παντού και δεν τρώει κλήση (Photos)

06.05.2019 07:43
Η υπερπολυτελής λιμουζίνα του Μητροπολίτη παρκάρει παράνομα παντού και δεν τρώει κλήση (Photos) - Media

 

Δυο μέτρα και δυο σταθμά για την τροχαία Κοζάνης; Από τη μια οι κοινοί θνητοί που εάν παρκάρουν παράνομα θα φάνε αμέσως κλήση και από την άλλη η τεράστια υπερπολυτελής λιμουζίνα του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης που παρκάρει παράνομα ακόμη και πάνω στα πεζοδρόμια και κλείνει τη διάβαση σε πεζούς, εγκύους και άτομα με αναπηρία, αλλά οι άνδρες της τροχαίας δεν τολμούν να τη γράψουν.

Όπως καταγγέλει το kozanimedia.gr, η Τροχαία «έγραψε» τον νεαρό που πάρκαρε το Smart απέναντι από το δημαρχείο Κοζάνης, αλλά άφησε και πάλι ανενόχλητο τον μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης για το νέο παράνομο παρκάρισμα στον πεζόδρομο.

Και συνεχίζει: Μπορεί η Τροχαία Κοζάνης (και πολύ καλώς έπραξε) να «έγραψε» τον νεαρό που πάρκαρε το Smart του απέναντι από το δημαρχείο Κοζάνης πριν από τη λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Ζιδανιώτισσας ( εδώ ) και να του αφαίρεσε και τις πινακίδες, όμως άφησε και πάλι ανενόχλητο τον μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης Παύλο για το νέο παράνομο παρκάρισμα στον πεζόδρομο απέναντι από τον ιερό μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:55