search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:56
MENU CLOSE

Μαζική επίθεση ψύλλων σε αστυνομικό τμήμα – Οι αστυνομικοί έφυγαν και το τμήμα έκλεισε

06.05.2019 08:51
Μαζική επίθεση ψύλλων σε αστυνομικό τμήμα – Οι αστυνομικοί έφυγαν και το τμήμα έκλεισε  - Media

 

Απίστευτο και όμως αληθινό. Αστυνομικό τμήμα στο βορειοανατολικό Παρίσι, δέχτηκε μαζική επίθεση ψύλλων με αποτέλεσμα ο χώρος εργασίας των αστυνομικών να κριθεί ακατάλληλος για εργασία και το τμήμα να κλείσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι αστυνομικοί που εργάζονταν γέμισαν ψύλλους τους οποίους μετέφεραν με τη σειρά τους στο σπίτι και τις οικογένειες τους.

«Το αστυνομικό τμήμα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας», ανέφερε η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην κλειστή πόρτα του ΑΤ, το οποίο βρίσκεται στο 19ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.  

Όπως αναφέρει ο Guardian παρά τις προσπάθειες απεντόμωσης, το πρόβλημα με τους ψύλλους, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά εδώ και τρεις εβδομάδες, επιδεινώθηκε σημαντικά την Πέμπτη. Πολλοί από τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία ανέφεραν τσιμπήματα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, μετέφεραν ακούσια τα ζωύφια στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι οικογένειες και τα παιδιά τους.

«Αρκετοί συνάδελφοι χρειάστηκε να δουν γιατρό, εξαιτίας των τσιμπημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι αστυνομικοί μετέφεραν το πρόβλημα σπίτι τους και τώρα δέχονται τσιμπήματα μικρά παιδιά. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε εκπρόσωπος του σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων Alliance.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:56