11/12/2019 07:32:10

Μαζική επίθεση ψύλλων σε αστυνομικό τμήμα – Οι αστυνομικοί έφυγαν και το τμήμα έκλεισε

Μαζική επίθεση ψύλλων σε αστυνομικό τμήμα – Οι αστυνομικοί έφυγαν και το τμήμα έκλεισε  - Media

 

Απίστευτο και όμως αληθινό. Αστυνομικό τμήμα στο βορειοανατολικό Παρίσι, δέχτηκε μαζική επίθεση ψύλλων με αποτέλεσμα ο χώρος εργασίας των αστυνομικών να κριθεί ακατάλληλος για εργασία και το τμήμα να κλείσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι αστυνομικοί που εργάζονταν γέμισαν ψύλλους τους οποίους μετέφεραν με τη σειρά τους στο σπίτι και τις οικογένειες τους.

«Το αστυνομικό τμήμα θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας», ανέφερε η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην κλειστή πόρτα του ΑΤ, το οποίο βρίσκεται στο 19ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας.  

Όπως αναφέρει ο Guardian παρά τις προσπάθειες απεντόμωσης, το πρόβλημα με τους ψύλλους, που εμφανίστηκε για πρώτη φορά εδώ και τρεις εβδομάδες, επιδεινώθηκε σημαντικά την Πέμπτη. Πολλοί από τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία ανέφεραν τσιμπήματα. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, μετέφεραν ακούσια τα ζωύφια στα σπίτια τους, με αποτέλεσμα να υποφέρουν οι οικογένειες και τα παιδιά τους.

«Αρκετοί συνάδελφοι χρειάστηκε να δουν γιατρό, εξαιτίας των τσιμπημάτων. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι αστυνομικοί μετέφεραν το πρόβλημα σπίτι τους και τώρα δέχονται τσιμπήματα μικρά παιδιά. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί» δήλωσε εκπρόσωπος του σωματείο αστυνομικών υπαλλήλων Alliance.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.