02/04/2020 14:00:46

Βανδαλισμοί σε εκλογικό κέντρο στα Γιάννενα: «Αποκεφάλισαν» τον υποψήφιο και «κατέστρεψαν» τον πρωθυπουργό (Photo)

Βανδαλισμοί σε εκλογικό κέντρο στα Γιάννενα: «Αποκεφάλισαν» τον υποψήφιο και «κατέστρεψαν» τον πρωθυπουργό (Photo) - Media

 

Στόχος αγνώστων έγινε την νύχτα που πέρασε, το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή» με υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων το Λάζαρο Νάτση. Οι άγνωστοι αφαίρεσαν από μεταλλικό πλακάτ το κεφάλι του υποψηφίου, ενώ κατέστρεψαν αφίσα του πρωθυπουργού. Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη καταδικάζει το γεγονός και επισημαίνει:

«Η φασιστική ενέργεια, η οποία σημειώθηκε στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης "Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή" με υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων το Λάζαρο Νάτση και η σύνδεσή της με την άφιξη του Πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, στα Γιάννενα αποδεικνύει την ανάγκη να απομονωθούν όσοι συνεχίζουν να σκέφτονται με όρους του χτες. Ο φασισμός και οι αντιδημοκρατικές εκφράσεις του απαιτείται να καταδικαστούν από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.

Καλούμε τις παρατάξεις, τα κόμματα, τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους συμπολίτες μας να καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις φασιστικές πρακτικές. Δεν χωράνε στα Γιάννενα. Δεν χωράνε πουθενά. Δεν μας τρομάζουν. Είμαστε Απέναντι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.