search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:19
MENU CLOSE

Βανδαλισμοί σε εκλογικό κέντρο στα Γιάννενα: «Αποκεφάλισαν» τον υποψήφιο και «κατέστρεψαν» τον πρωθυπουργό (Photo)

06.05.2019 12:51
Βανδαλισμοί σε εκλογικό κέντρο στα Γιάννενα: «Αποκεφάλισαν» τον υποψήφιο και «κατέστρεψαν» τον πρωθυπουργό (Photo) - Media

 

Στόχος αγνώστων έγινε την νύχτα που πέρασε, το εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης «Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή» με υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων το Λάζαρο Νάτση. Οι άγνωστοι αφαίρεσαν από μεταλλικό πλακάτ το κεφάλι του υποψηφίου, ενώ κατέστρεψαν αφίσα του πρωθυπουργού. Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη καταδικάζει το γεγονός και επισημαίνει:

«Η φασιστική ενέργεια, η οποία σημειώθηκε στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης “Γιάννενα πολίτες για την Ανατροπή” με υποψήφιο δήμαρχο Ιωαννίνων το Λάζαρο Νάτση και η σύνδεσή της με την άφιξη του Πρωθυπουργού της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, στα Γιάννενα αποδεικνύει την ανάγκη να απομονωθούν όσοι συνεχίζουν να σκέφτονται με όρους του χτες. Ο φασισμός και οι αντιδημοκρατικές εκφράσεις του απαιτείται να καταδικαστούν από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.

Καλούμε τις παρατάξεις, τα κόμματα, τους φορείς, τις συλλογικότητες και τους συμπολίτες μας να καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις φασιστικές πρακτικές. Δεν χωράνε στα Γιάννενα. Δεν χωράνε πουθενά. Δεν μας τρομάζουν. Είμαστε Απέναντι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:19