search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:06
MENU CLOSE

Ψινάκης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Ήμουν εκεί, απλώς δεν εμφανιζόμουν (Video)

06.05.2019 14:52
Ψινάκης για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι: Ήμουν εκεί, απλώς δεν εμφανιζόμουν (Video) - Media
 
Tη δική του εκδοχή για τα γεγονότα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι έδωσε στο One Channel ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, μετά το θόρυβο από το σχετικό ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ.
 
«Ηρθα από τα ξημερώματα που γύρισα μετά τη φωτιά, ήμουν στο δημαρχείο και στο κέντρο επιχειρήσεων. Απλά δεν ήμουν στα κανάλια» τόνισε, προσθέτοντας ότι «δε μπορείς να βγεις όταν έχεις χιλιάδες ανθρώπους με το μαγιό, χιλιάδες σπίτια καμένα».
 

Στα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν την 23η Ιουλίου και ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι είπε ότι «δεν έχω αποτύχει», ενώ πρόσθεσε ότι σημασία δεν έχουν οι τηλεδίκες, αλλά τι θα πει η Δικαιοσύνη. Πρόσθεσε, δε, ότι «μου ρίχνουν λάσπη γιατί είμαι celebrity».
 
Ερωτηθείς για το ηχητικό ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο ντοκιμαντέρ του Αλέξη Παπαχελά, όπου ακούγεται να ζητάει να σώσουν το σπίτι του τη στιγμή που η πυρκαγιά μαινόταν, εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το συγκεκριμένο τηλεφώνημα έγινε πριν εξαπλωθεί η φωτιά.
 

«Στο Δήμο ό,τι ήταν να κάνω το έκανα» τόνισε. Παράλληλα, αποκάλυψε πως είχε δεχτεί προτάσεις να κατέβει ξανά υποψήφιος τόσο στο Δήμο Μαραθώνα, όσο και στο Δήμο Αθηναίων, καθώς και στην Περιφέρεια.
 
O ίδιος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, αποκάλυψε και τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος για την ευρωβουλή με το κόμμα «Πολίτες».
 
Οι «Πολίτες», όπως δήλωσε, είναι μια πρωτοβουλία που προέκυψε από ανάγκη. «Η ανάγκη που προέκυψε είναι ότι τα 10 εκατομμύρια που ψηφίζουν στην Ελλάδα και στις πόλεις της Ευρώπης, οι Έλληνες που ζούνε έξω, τα 4 εκατομμύρια δεν πάνε να ψηφίσουν καν» δήλωσε ο κύριος Ψινάκης, αναφέροντας ότι οι πολίτες έχουν απομυθοποιήσει και δεν τους ενδιαφέρουν οι συγκεκριμένες εκλογές.
 
Πηγή: in.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:05