search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:40
MENU CLOSE

Θα πάει στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος

06.05.2019 20:01
Θα πάει στο ΣΕΦ ο Αναστόπουλος - Media

 

Έληξε το κώλυμα και πάει… ΣΕΦ ο Παναγιώτης Αναστόπουλος.

Ο διεθνής διαιτητής, ο οποίος αποτελεί «persona non grata» για τον Ολυμπιακό μαζί με τους Παναγιώτου και Μάνο, αναμένεται να πάει κανονικά στο φαληρικό κλειστό για το παιχνίδι ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» και τον Προμηθέα Πάτρας. Έτσι, θα είναι μαζί τους Κορομηλά και Τσώνο, που επίσης έχουν οριστεί για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος είχε δηλώσει κώλυμα, λόγω ασθένειας, με αποτέλεσμα να μην παραστεί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Χολαργό. Ωστόσο, φαίνεται πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας, συνεπώς δεν τίθεται θέμα μη παρουσίας του στο ΣΕΦ.

Εάν συμβεί αυτό, τότε η εκτίμηση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου δεν θα επιβεβαιωθεί και πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση από πλευράς Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να κατεβάσει ομάδα σε ματς που διευθύνει ο συγκεκριμένος διαιτητής, αλλά και οι Παναγιώτου και Μάνος.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ επικαλούμενοι τον άκυρο ορισμό του Παναγιώτη Αναστόπουλου, λόγω ελλιπούς παρουσίας των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ την ώρα της διαδικασίας. Στο μεταξύ, στην περίπτωση που η ομάδα του Πειραιά δικαιωθεί από το ΑΣΕΑΔ, τότε όλα τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Α1 θα ακυρωθούν και θα πρέπει τα παιχνίδια να επαναληφθούν.

Πηγή: Sport-fm

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:40