search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:52
MENU CLOSE

Ο Τραμπ τίμησε τον Γουντς με το «Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας»: «Είναι αληθινός μύθος»

07.05.2019 06:16
Ο Τραμπ τίμησε τον Γουντς με το «Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας»: «Είναι αληθινός μύθος» - Media

 

Όταν ο Τάιγκερ Γουντς κέρδισε το Masters στις 14 Απριλίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα του απονεμηθεί το «Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας» και κάλεσε τους συνεργάτες του να προγραμματίσουν το γεγονός το συντομότερο δυνατόν.

Αυτό συνέβη χθες. Σε μια τελετή στο Λευκό Οίκο, ο Τραμπ έκανε τον 43χρόνο Γουντς, τον τέταρτο και νεότερο επαγγελματία παίκτη του γκολφ, που λαμβάνει την υψηλότερη πολιτική διάκριση, μετά από τους Άρνολντ Πάλμερ, Τζακ Νικλάους και ΤΥσάρλι Σίφορντ.

Με 81 νίκες στο PGA Tour, ο Γουντς, είναι μόλις μία πίσω από το ρεκόρ όλων των εποχών του Σαμ Σνιντ και με 15 μεγάλες νίκες σε κορυφαία τουρνουά, ακολουθεί μόνο τον Νικλάους, ο οποίος έχει 18.

Στην διάρκεια της τελετής στην οποία συμμετείχαν υψηλοί προσκεκλημένοι, ο Τραμπ αποκάλεσε τον Γουντς «αληθινό μύθο».

«Είναι ένας σπουδαίος τύπος», δήλωσε ο Τραμπ. «Αυτός ενέπνευσε αμέτρητους νέους ανθρώπους σαν ασχοληθούν με το άθλημα του γκολφ, από κάθε υπόβαθρο. Ο Τάιγκερ Γουντς είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο της αμερικανικής αριστείας και της αφοσίωσης».

Ο Γουντς, που φορούσε ένα μπλε κοστούμι (όχι το πράσινο σακάκι του Masters), έφτασε στην τελετή από τη μητέρα του Κουλτίδα, τα δύο παιδιά του, τον Σαμ και Τσάρλι, τη φίλη του, την Έρικα Έρμαν.

«Εχοντας δει το καλό και το κακό τα ψηλά και τα χαμηλά, και δεν θα ήμουνα εδώ χωρίς τη βοήθειά σας», είπε ο Γουντς. Μιλώντας απευθείας στους αγαπημένους του, ο Γούντς πρόσθεσε: «Εσείς με βοηθήσατε τόσο πολύ στη ζωή μου. Έδωσα μάχη , προσπάθησα να επιστρέψω και να παίξω ένα μεγάλο παιχνίδι γκολφ πάλι».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:51