search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Όταν ο Ψαριανός έλεγε: «Εγώ στη Νέα Δημοκρατία; Μην τρελαθούμε τώρα!» (Video) 

07.05.2019 09:50
Περίεργα μεταμεσονύχτια tweets Ψαριανού: «Γκομενάκι» η Αχτσιόγλου, μουτς μωρό μου!  (Photo) - Media

 

Με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι υποψήφιος στον Νότιο Τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών ο Γρηγόρης Ψαριανός, σύμφωνα με ενημέρωση που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης από τη ΝΔ. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν τα εξής: «Ο Γρηγόρης Ψαριανός ενώνει τις δυνάμεις του με τη Νέα Δημοκρατία. Όπως έγραψε πρόσφατα σε άρθρο του: “πάνω στα ερείπια και στον αγώνα για την ανάταξη της χώρας, για κάμποσα χρόνια ακόμη, σε όλο το εύρος της συμβατικής πολιτικής κλίμακας, από τους φιλελεύθερους μέχρι τους κεντροαριστερούς και σοσιαλδημοκράτες, οι πολίτες δεν έχουν πολλά να χωρίσουν. Έχουν να στρωθούν στη δουλειά και να προστατεύσουν δημοκρατικές και κοινωνικές κατακτήσεις”. Και πρόσθεσε: “Για τους δημοκράτες του 1-1-4, του Πολυτεχνείου, της κοινωνικής δικαιοσύνης”, του εκσυγχρονισμού, της ΟΝΕ και της Ευρώπης, του Μένουμε Ευρώπη και του ΝΑΙ, φαίνεται να έχει φτάσει η ώρα να ψηφίσουμε Κυριάκο Μητσοτάκη, όσοι ποτέ ως τώρα δεν το κάναμε να στηρίξουμε εθνική λύση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία, να συμπορευθούμε όλοι εμείς, ως φιλελεύθερη κεντροδεξιά και κεντροαριστερά για μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα».

Πάντως, όπως συμβαίνει με όλες αυτές τις πολιτικές μεταγραφές και στο παρελθόν ο Γρηγόρης Ψαριανός είχα βαλθεί κατά της ΝΔ. Και όχι πριν από δεκάδες χρόνια, μόλις τον Ιούνιο του 2016 που όταν βρέθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ είπε: «Εγώ στη ΝΔ; Μην τρελαθούμε τώρα! Τι δουλειά έχω εγώ στη ΝΔ» 

Δείτε το βίντεο στο 6.00 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:07