28/02/2021 11:32:03
19.3.2012

Όταν η Τζάκρη συνάντησε τον «κηπουρό» του Παπανδρέου

Όταν η Τζάκρη συνάντησε τον «κηπουρό» του Παπανδρέου - Media

Ξεσπάθωσε η Θεοδώρα Τζάκρη και έβγαλε όλο της τον θυμό, προφανώς από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ραγκούση, αποκαλώντας τον κηπουρό του Παπανδρέου.

Η αλήθεια είναι ότι είναι παλιό το σπορ στο ΠΑΣΟΚ κάτι ανύπαρκτοι βουλευτές ή στελέχη να δικαιώνουν την παρουσία τους επιτιθέμενοι σε γνωστά στελέχη. Έτσι και η Θεοδώρα αγνόησε προκλητικά ότι ο Ραγκούσης είναι από μικρό παιδί στο ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία την Τοπική Αυτοδιοίκηση, απ’ όπου τον «απέσπασε» ο Γιώργος Παπανδρέου. Πολλά μπορεί να του καταλογίσει κανείς για τις απόψεις του ή την πολιτική του πρακτική, αλλά… κηπουρός δεν είναι.

Πρόκειται για στέλεχος που έχει κριθεί από τους πολίτες. Τώρα, τι αμόκ την έπιασε τη Θεοδώρα, που προς στιγμήν υπήρξε «τσιράκι» του Λοβέρδου πριν προσδεθεί στο βενιζελικό άρμα, κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να της έσπασε κανένα τακούνι από τις πανάκριβες γόβες της… Α.Χ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.