search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 14:16
MENU CLOSE

Όταν η Τζάκρη συνάντησε τον «κηπουρό» του Παπανδρέου

19.03.2012 12:00
oldphotos133189533783.jpg

Ξεσπάθωσε η Θεοδώρα Τζάκρη και έβγαλε όλο της τον θυμό, προφανώς από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ραγκούση, αποκαλώντας τον κηπουρό του Παπανδρέου.

Ξεσπάθωσε η Θεοδώρα Τζάκρη και έβγαλε όλο της τον θυμό, προφανώς από τη συνεργασία της με τον Γιάννη Ραγκούση, αποκαλώντας τον κηπουρό του Παπανδρέου.

Η αλήθεια είναι ότι είναι παλιό το σπορ στο ΠΑΣΟΚ κάτι ανύπαρκτοι βουλευτές ή στελέχη να δικαιώνουν την παρουσία τους επιτιθέμενοι σε γνωστά στελέχη. Έτσι και η Θεοδώρα αγνόησε προκλητικά ότι ο Ραγκούσης είναι από μικρό παιδί στο ΠΑΣΟΚ και υπηρέτησε με μεγάλη επιτυχία την Τοπική Αυτοδιοίκηση, απ’ όπου τον «απέσπασε» ο Γιώργος Παπανδρέου. Πολλά μπορεί να του καταλογίσει κανείς για τις απόψεις του ή την πολιτική του πρακτική, αλλά… κηπουρός δεν είναι.

Πρόκειται για στέλεχος που έχει κριθεί από τους πολίτες. Τώρα, τι αμόκ την έπιασε τη Θεοδώρα, που προς στιγμήν υπήρξε «τσιράκι» του Λοβέρδου πριν προσδεθεί στο βενιζελικό άρμα, κανείς δεν ξέρει. Μπορεί να της έσπασε κανένα τακούνι από τις πανάκριβες γόβες της… Α.Χ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 11:18