search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:20
MENU CLOSE

Παίρνει το αίμα του πίσω ο Άδωνις

07.05.2019 11:28
Παίρνει το αίμα του πίσω ο Άδωνις - Media

 

Η αποκάλυψη των διακοπών του πρωθυπουργού με τη θαλαμηγό Παναγόπουλου τον Αύγουστο του 2018 ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη να πάρει το αίμα του πίσω, μετά το μπούλινγκ που κατά δήλωση του έχει υποστεί τα τελευταία τρία χρόνια εξαιτίας βόλτας με το φουσκωτό του Γιάννη Πρετεντέρη.

Συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε, “Απαγορεύεται ο πρωθυπουργός να είναι σε μια θαλαμηγό” και απαντά “Θέλω να είμαι ειλικρινής, όχι δεν απαγορεύεται. Αρκεί να είναι δημόσιο και να ξεκαθαρίσει ο ίδιος ότι δεν θεωρεί κακό να είναι σε θαλαμηγό. Και άρα δεν μπορεί να κατηγορούν και τους άλλους. Το λέω διότι εγώ προσωπικά έχω δεχθεί ένα απίστευτο μπούλινγκ απο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Καμμένο εδώ και τρία χρόνια, διότι μια χρονιά που ήμουν στη Μύκονο έκανα το λάθος να ανέβω σε ένα φουσκωτό του Γιάννη Πρετεντέρη. Ένα φουσκωτό έξι μέτρων. Βγήκε μια φωτογραφία από έναν παπαράτσι και με είχαν ο periodista, ο Καμμένος, ο Παππάς, ο Τσίπρας… όλοι! Επειδή τόλμησα να πατήσω στο φουσκωτό. Είναι δυνατόν να κατηγορείς τον άλλον που μπήκε στο φουσκωτό και ‘συ ο εκπρόσωπος των φτωχών κατά των ελίτ να μας το κρύβεις”;

Η φωτογραφία είναι του πρακτορείου NPD

Πηγή: enimerosi24.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15