search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:16
MENU CLOSE

Πακέτο φοροελαφρύνσεων ανακοινώνει το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας

07.05.2019 12:17
4789650.jpg

 

Από το Ζάππειο Μέγαρο, στις επτά το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου μαζί με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, ανακοινώνοντας δέσμη θετικών μέτρων στο πλαίσιο της νέας οικονομικής πολιτικής.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης στο Μέγαρο Μαξίμου.

Επί της ουσίας το κυβερνητικό επιτελείο φέρνοντας μπροστά τις ανακοινώσεις (ο αρχικός σχεδιασμός ήταν οι ανακοινώσεις να γίνουν στην κορύφωση της διαδικασίας) και σε συνδυασμό με το νομοσχέδιο για τις 120 που κατατέθηκε χθες στοχεύει να τροφοδοτήσει με υλικό την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή.

Ωστόσο ακόμη κι αν η ΝΔ θέλησει να επιμένει στην κριτική για τον Πολάκη, στην κυβέρνηση θεωρούν ότι οι ανακοινώσεις θα δημιουργήσουν άλλα δεδομένα και θα αναγκάσουν τον Μητσοτάκη να απαντά στην ατζέντα που διαμορφώνεται με βάση τα θετικά μέτρα, στα οποία ο πρωθυπουργός θα καλεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντά και να καταθέτει τις προτάσεις του κόμματός του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10