search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57
MENU CLOSE

Απουσίες σοκ για Κλοπ – Οι ενδεκάδες της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα

07.05.2019 18:47
Απουσίες σοκ για Κλοπ - Οι ενδεκάδες της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα - Media

 

Δείτε τους παίκτες που επέλεξαν Γιούργκεν Κλοπ και Ερνέστο Βαλβέρδε για τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα στο «Άνφιλντ».

Έτοιμες για τον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 3-0 στο πρώτο ματς στο «Καμπ Νόου» και έχουν πάρει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, με τους «reds» να ψάχνουν ακόμη μία τεράστια ανατροπή στην ιστορία τους.

Ο Γιούργκεν Κλοπ λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τους Φιρμίνο και Σαλάχ (δυο εκ των κορυφαίων παικτών της Λίβερπουλ) να μένουν τελικά εκτός, χρησιμοποιεί τους Οριγκί και Σακίρι βασικούς. Στην ενδεκάδα και ο Χέντερσον, με τον Βαϊνάλντουμ να μένει στον πάγκο, ενώ ο Άρνολντ είναι δεξί μπακ αντί του Γκόμες.

Από την άλλη μεριά, ο Ερνέστο Βαλβέρδε χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Άρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Σακίρι, Οριγκί, Μανέ.

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Βιδάλ, Κουτίνιο, Σουάρες, Μέσι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:57