27/09/2020 03:25:35

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η «Μίνα» από τους «Δύο Ξένους»

 Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η «Μίνα» από τους «Δύο Ξένους» - Media

 

Όλοι θυμούνται τον απαγορευμένο έρωτα του Κωνσταντίνου Μαρκορά και της Μαρίνας Κουντουράτου. Πολλοί υπέθεσαν ότι η Μίνα και «αρραβωνιαστικιά» του Μαρκορά είχε αποχωρήσει, τότε, λόγω εξέλιξης σεναρίου. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι πολύ διαφορετική.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει, χρόνια μετά, ότι ο λόγος που είχε φύγει από την επιτυχημένη σειρά του Mega ήταν μια άλλη πρόταση συνεργασίας. Συγκεκριμένα, στην ηθοποιό είχε προταθεί να πρωταγωνιστήσει στις «Επιθυμίες» του ΑΝΤ1, μια πρόταση πολύ δελεαστική με πρωταγωνιστικό ρόλο. 

«Από τον δεύτερο κύκλο των Δύο Ξένων έφυγα γιατί μου είχε γίνει πρόταση να πάω στις Επιθυμίες, στον ΑΝΤ1, που ήταν ένας υπέροχος ρόλος και ήταν τελείως διαφορετικός από τους Δυο Ξένους. Ήταν πιο πρωταγωνιστικός ρόλος και το βρήκα καλό βήμα για την καριέρα μου εκείνη τη στιγμή» είπε η ηθοποιός, μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου». 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.