search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:24
MENU CLOSE

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η «Μίνα» από τους «Δύο Ξένους»

08.05.2019 07:34
Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε η «Μίνα» από τους «Δύο Ξένους» - Media

 

Όλοι θυμούνται τον απαγορευμένο έρωτα του Κωνσταντίνου Μαρκορά και της Μαρίνας Κουντουράτου. Πολλοί υπέθεσαν ότι η Μίνα και «αρραβωνιαστικιά» του Μαρκορά είχε αποχωρήσει, τότε, λόγω εξέλιξης σεναρίου. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι πολύ διαφορετική.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αποκαλύπτει, χρόνια μετά, ότι ο λόγος που είχε φύγει από την επιτυχημένη σειρά του Mega ήταν μια άλλη πρόταση συνεργασίας. Συγκεκριμένα, στην ηθοποιό είχε προταθεί να πρωταγωνιστήσει στις «Επιθυμίες» του ΑΝΤ1, μια πρόταση πολύ δελεαστική με πρωταγωνιστικό ρόλο. 

«Από τον δεύτερο κύκλο των Δύο Ξένων έφυγα γιατί μου είχε γίνει πρόταση να πάω στις Επιθυμίες, στον ΑΝΤ1, που ήταν ένας υπέροχος ρόλος και ήταν τελείως διαφορετικός από τους Δυο Ξένους. Ήταν πιο πρωταγωνιστικός ρόλος και το βρήκα καλό βήμα για την καριέρα μου εκείνη τη στιγμή» είπε η ηθοποιός, μιλώντας στη «Φωλιά των Κου Κου». 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:21