search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:58
MENU CLOSE

Ποντάρει στην επιστροφή του Σον για την ανατροπή

08.05.2019 11:11
Ποντάρει στην επιστροφή του Σον για την ανατροπή - Media

 

Ο Άγιαξ πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League με τη νίκη του 1-0, στο Λονδίνο, κατά της Τότεναμ. Στον αποψινό αγώνα ρεβάνς στο Άμστερνταμ χρειάζεται τη νίκη ή την ισοπαλία για να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στη Λίβερπουλ, η οποία έκανε χτες τη μεγάλη ανατροπή με τη νίκη 4-0 επί της Μπαρτσελόνα.

Η Τότεναμ πλήρωσε τις σημαντικές ελλείψεις που είχε στον πρώτο ημιτελικό. Χωρίς τον τραυματία Χάρι Κέιν και τον τιμωρημένο Χέουνγκ Μιν Σον δεν κατάφερε να σκοράρει. Ο Σον εξέτισε την ποινή του και η Τότεναμ ποντάρει στην επιστροφή του για να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στον τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στη Μαδρίτη.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να πετύχει το πρώτο γκολ ο Σον στον ημιτελικό του Champions League Άγιαξ-Τότεναμ.

Ο Σον άνοιξε το σκορ στον πρώτο προημιτελικό του Champions League, στη νίκη με 1-0 της Τότεναμ κατά της Μάντσεστερ Σίτι. Στη ρεβάνς του Etihand πέτυχε άλλα 2 γκολ, τα 2 πρώτα της Τότεναμ, στο 7’ και στο 10΄, στη «γλυκιά» ήττα της με 4-3. Είχε προλάβει να ανοίξει το σκορ, σε αυτό το ματς, στο 4’ ο Στέρλινγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης επιθετικός έχει σημειώσει 4 γκολ στο εφετινό Champions League. Άνοιξε το σκορ και στη νίκη με 3-0 της Τότεναμ κόντρα στη Ντόρτμουντ, στη φάση των «16».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:58