search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:42
MENU CLOSE

Σοκ για τον Μέσι: Τον αποδοκίμασαν οπαδοί της Μπαρτσελόνα (Video)

08.05.2019 13:03
Σοκ για τον Μέσι: Τον αποδοκίμασαν οπαδοί της Μπαρτσελόνα (Video) - Media
 
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «El Mundo Deportivo», οπαδοί της Μπαρτσελόνα μέσα στην απογοήτευσή τους από την «βαριά» ήττα και τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ, έφτασαν στο σημείο να αποδοκιμάσουν και να κινηθούν απειλητικά εναντίον του Λιονέλ Μέσι.
 
Το περιστατικό, έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο του Λίβερπουλ, όταν και αφίχθη ο Αργεντινός επιθετικός για την αναχώρηση της αποστολής της Μπαρτσελόνα για την Ισπανία. Ο Μέσι, πήγε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα μέλη της λόγω του ότι υποβλήθηκε σε έλεγχο αντί-ντόπινγκ και εκεί υπήρξε η ένταση.
 
Οπαδοί των «μπλαουγκράνα» που επέστρεφαν και αυτοί με τη σειρά τους στη βάση τους, μόλις αντίκρισαν τον παίκτη δεν συγκρατήθηκαν, άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν, ενώ πάντα όπως αναφέρει η εφημερίδα, κάποιοι επιχείρησαν να κινηθούν και απειλητικά εναντίον του. Ο αρχηγός της καταλανικής ομάδας, δεν απάντησε, κατέβασε το κεφάλι και δεν απάντησε, ενώ υπήρχαν και αρκετοί που δεν συμμετείχαν στο μίνι-επεισόδιο και τον χειροκρότησαν.
 

Πηγή: enikos.gr/filahtlos.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:42