04/07/2020 00:00:43

Λάβρος Ζουράρις: «Σαχλαμαριστάν» και απαίδευτη η ΝΔ - Κι εγώ θα πήγαινα διακοπές με θαλαμηγό

Ζουράρις: Κι εμένα να πρότεινε ο Μητσοτάκης για ΠτΔ, δεν θα με ψήφιζα - Media
 
Λάβρος κατά της ΝΔ εμφανίστηκε στην ΕΡΤ ο βουλευτής Κώστας Ζουράρις, αναφερόμενος στο ζήτημα που ανέκυψε με τις διακοπές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το 2018 με το κότερο της οικογένειας Παναγόπουλου.
 
Ο ανεξάρτητος βουλευτής σημείωσε χαρακτηριστικά: «Για τη θαλαμηγό; Θα πήγαινα άλλες τρεις ημέρες και εγώ στη θαλαμηγό. Γιατί δεν το είπαν πριν από ένα χρόνο και το βγάζουν τώρα;», προσθέτοντας ότι «είδα την αυστηρή και λιτή ανακοίνωση της κ. Παναγοπούλου. Αφήστε την αντιπολίτευση να κάνει την δουλειά της. Την κάνει ακαλαίσθητα, έχει πολύ ακαλαισθησία η ΝΔ που οφείλεται στην απαιδευσία της».
 
Συνεχίζοντας την επίθεση στη ΝΔ, ο κ. Ζουράρις είπε: «Το σαχλαμαριστάν της ΝΔ τώρα; Είναι τόσο απαίδευτοι, τόσο ανεπιξέστως άξεστοι που δεν καταλαβαίνουν τι χοντράδα κάνουν εις βάρος του εαυτού τους. Ενόχλησε τώρα την κ. Παναγοπούλου ή τον κ. Τσίπρα ότι πήγε τρεις ημέρες στο σκάφος; Είναι πρόβλημα τώρα αυτό;».
 
Από τα πυρά του κ. Ζουράρι δεν ξέφυγε ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  λέγοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ θα του ζητήσει γονατιστός συγγνώμη, συμπληρώνοντας ότι «θα μιλήσω στη Βουλή και θα πω στον Μητσοτάκη ότι αν θέλει να ασχοληθεί με τον Πολάκη, πλειστάκις και συχνάκις και πολλάκις του έχω πει ότι προηγούμαι γιατί εμένα εξύβρισε πριν από ένα μήνα στη Λαμία, λέγοντας ότι είμαι βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας. [...] Θα του ζητήσω να μου πει το ήμαρτον, ακολούθως να πέσει στα πόδια μου να μου ζητήσει συγγνώμη και εγώ τότε θα του δώσω συγχωρητική ευχή».
 
Πληροφορίες: ΕΡΤ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.