search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:41
MENU CLOSE

Βουλή: Η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης (Live)

08.05.2019 16:16
Βουλή: Η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης (Live) - Media

 

Λίγο μετά τις 19.00 το απόγευμα της Τετάρτης άρχισε η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Παρασκευής με ονομαστική ψηφοφορία.

Η διαδικασία στη Βουλή θα ξεκινήσει με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, ενώ τον λόγο έως και την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η συζήτηση, θα πάρουν τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και οι υπόλοιποι αρχηγοί.

Επίσης, παράλληλα με τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, θα συνεδριάζουν και οι Επιτροπές, με θέμα τη ρύθμιση για τις 120 δόσεις σε εφορία, ασφαλιστικά ταμεία και ΟΤΑ.

“Ζητάω σήμερα εκ νέου την εμπιστοσύνη της Βουλής πάνω στο σχέδιο ανάταξης της ελληνικής οικονομίας αλλά και στήριξης της ελληνικής κοινωνίας, που παρουσιάσαμε χθες το απόγευμα στον ελληνικό λαό. Ζητάω σήμερα την εμπιστοσύνη της Βουλής και στις 26 Μάη στις ευρωπαϊκές εκλογές,την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού πάνω σε ένα σχέδιο ανάτασης, ανάκαμψης και ενίσχυσης των πολλών, που αφορά το σήμερα, το αύριο και την ερχόμενη τετραετία”, είπε ο πρωθυπουργός στην αρχή της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:41