search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Τραγωδία Sukhoi στη Μόσχα: Το μήνυμα που ανησύχησε την σύντροφο του ιπτάμενου φροντιστή και η απάντηση που δεν είδε ποτέ

08.05.2019 17:47
Τραγωδία Sukhoi στη Μόσχα: Το μήνυμα που ανησύχησε την σύντροφο του ιπτάμενου φροντιστή και η απάντηση που δεν είδε ποτέ - Media

 

Ανάμεσα στα 41 θύματα του φλεγόμενου Sukhoi Superjet της Aeroflot στη Μόσχα ήταν και ο ιπτάμενος φροντιστής Μαξίμ Μοΐσεεφ, ο οποίος πέθανε στην προσπάθειά του να σώσει επιβάτες από την πύρινη κόλαση.

Ο Μαξίμ έστειλε ένα τελευταίο μήνυμα στη σύντροφό του, την Ξένια Ομπράζτσοβα, προσπαθώντας να την καθησυχάσει: “είναι όλα εντάξει”. Ωστόσο, η κοπέλα δεν πείστηκε καθώς παραξενεύτηκε που ο Μαξίμ είχε ανοιχτό κινητό στη διάρκεια πτήσης. Έτσι, άρχισε να αναζητεί πληροφορίες. Καθώς το αεροπλάνο προσγειωνόταν, ο Μαξίμ έστειλε την αγάπη του και δεν είδε ποτέ την απάντησή της.

Ο Μοΐσεεφ ήταν ο μόνος από το πενταμελές πλήρωμα που έχασε τη ζωή του στην αναγκαστική προσγείωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21