18/01/2021 16:01:34

Ήπιε παγωμένο νερό και πέθανε από ανακοπή (Photos)

Ήπιε παγωμένο νερό και πέθανε από ανακοπή (Photos) - Media

 

Το περιστατικό είναι απίστευτο αλλά εξίσου απίστευτη είναι και η απάντηση που έδωσαν οι γιατροί στη σύζυγο του νεκρού. «Ο άνδρας σας πέθανε επειδή ήπιε ξαφνικά κρύο νερό και το υπόλοιπο σώμα του ήταν ζεστό»

Νεκρός είναι ένας 27χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής από το Περού, ο Λούντβιν Φλόρες, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα και ζεστός και ιδρωμένος καθώς ήταν από το τρέξιμο, ήπιε νερό και έπαθε ανακοπή.

Σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, ο Λούντβιν πήγε στον πάγκο της ομάδας, πήρε ένα μπουκάλι παγωμένο νερό, ήπιε δυο τρεις γουλιές και τότε αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ζήτησε να αποχωρήσει και πήγε σπίτι του. Λίγη ώρα αργότερα τον πρόδωσε η καρδιά του.

Η γυναίκα του είπε: «Τον πήγα στην κοντινότερη κλινική, αλλά πέθανε πριν προλάβω να φτάσω. Οι γιατροί μου είπαν ότι πέθανε από ανακοπή στην καρδιά του, διότι ήπιε πολύ παγωμένο νερό, ενώ ακόμα το σώμα του ήταν ζεστό από τον αγώνα»

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η διαφορά στη θερμοκρασία προκάλεσε ένα σοκ στη λειτουργία της καρδιάς του αθλητή, με συνέπεια να διαφοροποιηθεί ο ρυθμός των χτύπων και να σταματήσει.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.