search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:03
MENU CLOSE

Έρχεται το «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα, νούμερο 5» με την Αννίτα Πάνια στον ρόλο της καθηγήτριας

09.05.2019 08:45
Έρχεται το «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα, νούμερο 5» με την Αννίτα Πάνια στον ρόλο της καθηγήτριας    - Media

 

Σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτούς που την έχουμε συνηθίσει αναμένεται να δούμε σε λίγο καιρό την παρουσιάστρια Αννίτα Πάνια, αφού θα πρωταγωνιστήσει σε γνωστή κινηματογραφική παραγωγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η παρουσιάστρια δέχτηκε με μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στον πέμπτο κύκλο της γνωστής ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα». Η πρόταση έγινε από τον στενό φίλο και κουμπάρο της Όμηρο Ευστρατιάδη, συνεπώς η ίδια δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Της το πρότεινε και η Αννίτα Πάνια είπε: «στήσε κάμερα και πάμε». Η Αννίτα θα συμμετέχει στην ταινία με έναν ρόλο-έκπληξη και θα υποδυθεί μια καθηγήτρια ψυχολογίας στο sequel της ταινίας.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με τον σκηνοθέτη να αποκαλύπτει ότι η παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα άνετη και κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις σκηνές της.

Στην συγκεκριμένη ταινία θα δούμε ακόμα την Ελένη Φιλίνη, τον Πασχάλη Τσαρούχα, τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Ηλία Κωνσταντίνου, τον Μέμο Κοέν κ.αλ. Στους ρόλους των νεαρών μαθητριών του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5» θα δούμε μεταξύ άλλων την Ειρήνη Στεριανού του GNTM και την Στέλλα Μιζεράκη, τη νικήτρια του πρώτου «Power of Love».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:02