search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:27
MENU CLOSE

Εργοδότης χτύπησε εργαζόμενη όταν αυτή κατήγγειλε ότι δούλευε ανασφάλιστη

09.05.2019 09:35
Εργοδότης χτύπησε εργαζόμενη όταν αυτή κατήγγειλε ότι δούλευε ανασφάλιστη - Media

 

Χέρι σε μια αλλοδαπή εργαζόμενη στην επιχείρησή του σήκωσε δύο φορές ένας 73χρονος Βολιώτης, που κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για απλή σωματική βλάβη με πρόθεση κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με το magnesianews, η υπόθεση εκδικάστηκε κατ’ έφεση και ο ηλικιωμένος καταδικάστηκε ερήμην, όσο και πρωτόδικα, σε φυλάκιση 10 μηνών.

Στο δικαστήριο βρέθηκε η 43χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, που δήλωσε ότι στις 6 Οκτωβρίου του 2014 είχε αρπάξει από το λαιμό και χτυπήσει στο θώρακα την 41χρονη υπάλληλο του, καθώς φέρεται να εκνευρίστηκε με τη συμπεριφορά της, αφού η γυναίκα είχε καταγγείλει σε υπαλλήλους του ΙΚΑ που πραγματοποίησαν έλεγχο, ότι δεν της κολλούσε ένσημα.

Ακόμα ο 73χρονος σύμφωνα με το κατηγορητήριο εμφανίζεται να επιτέθηκε εκ νέου κατά της εργαζόμενης του στις 30 Νοεμβρίου του 2014, λόγω του προηγούμενου περιστατικού, με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί με την παραπάνω ποινή από το Τριμελές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 16:26