search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:10
MENU CLOSE

Εβελίνα Παπούλια: Γι’ αυτό δε γυρίστηκε ποτέ ο τρίτος κύκλος της σειράς «Δυο Ξένοι»

09.05.2019 09:41
«Έφυγε» η Αφροδίτη Γρηγοριάδου (Photos) - Media

 

Στην εκπομπή «Top Story» μίλησε η Εβελίνα Παπούλια αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- τον λόγο για τον οποίο δε γυρίστηκε ποτέ ο τρίτος κύκλος της πετυχημένης σειράς του Mega, «Δύο Ξένοι».

«Δεν έγινε ο τρίτος κύκλος γιατί δεν μπορούσαμε να ρυθμιστούμε όλοι μαζί. Εγώ είχα κάνει το παιδί, μετά ήταν ο στρατός του Αλέξανδρου… Έπεσαν πολλά μικρά πράγματα, που ενώ μπήκαμε στη διαδικασία να τα λύσουμε, τελικά μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει», είπε η Εβελίνα Παπούλια, προσθέτοντας:

«Μόνο που διάβαζα το σενάριο, γελούσα από τις ατάκες. Ήμουν σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία. Με τον Αλέξανδρο κάναμε περίπου ένα μήνα πρόβα μέχρι να δέσουμε όλοι μας. Δεν μπορώ να πω ότι μπήκα στη διαδικασία να μιμηθώ την Ελένη Μενεγάκη σε καμία περίπτωση γιατί θα ήταν προσβλητικό. Απλώς μιμήθηκα κάποια πράγματα πολύ έντονα εκείνης της εποχής στο πώς γινόντουσαν οι παρουσιάσεις. Ήταν εξαιρετικό το σενάριο και ήταν για πρώτη φορά ένα σίριαλ, μια κωμωδία, η οποία είχε ταχύτητα, ήταν γρήγορο.Με ακολουθούσε μετά η επιτυχία της Μαρίνας και όσοι με γνώριζαν δεν μπορούσαν να ταυτίσουν το ρόλο με μένα, σαν Εβελίνα. Με κυνηγούσε η επιτυχία του ρόλου. Μου πρότειναν παρόμοιους ρόλους μετά και δεν τους έκανα.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:08