search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:38
MENU CLOSE

Γ. Παπαχρήστος: Τι γράφει για το πρόσωπο που διέρρευσε τις φωτογραφίες του Τσίπρα στο σκάφος

09.05.2019 10:17
Γ. Παπαχρήστος: Τι γράφει για το πρόσωπο που διέρρευσε τις φωτογραφίες του Τσίπρα στο σκάφος - Media

 

Είναι γεγονός ότι έχει σηκωθεί πολιτική θύελλα για τις διακοπές που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στο σκάφος της οικογένειας του εφοπλιστή Παναγόπουλου. Τις σχετικές φωτογραφίες από τις διακοπές του Πρωθυπουργού δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε στον λογαριασμό του στο twitter. 

Από εκείνη την στιγμή τα κόμματα ανταλλάζουν πυρά είτε με ανακοινώσει είτε στη Βουλή.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί βέβαια ποιος ήταν εκείνος που διέρρευσε τις σχετικές φωτογραφίες στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στα «Νέα» κάνει αναφορά στην υπόθεση επισημαίνοντας ότι πολιτικό πρόσωπο διέρρευσε τις φωτογραφίες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Αντί να ψέγει για τη διαρροή των πρωθυπουργικών φωτογραφιών διάφορους άτυχους καμαρώτους ή θαλαμηπόλους που εργάζονταν στο σκάφος, αλλά τώρα πια δεν εργάζονται διότι έχουν απολυθεί από την καινούργια ιδιοκτήτρια του “Odyssey”, την κόρη του Περικλή Παναγόπουλου, καλόν είναι να διευρύνει τον κύκλο των ερευνών της και αλλού.

Ας πούμε, υπάρχει πολιτικό πρόσωπο, με… έφεση στη συγκέντρωση στοιχείων εις βάρος των αντιπάλων του, το οποίο τις επεδείκνυε, μου ανέφεραν χθες, σε φίλους τους. Και μάλιστα, πολύ πριν αυτές οι φωτογραφίες περιέλθουν στην κατοχή του Άρη Πορτοσάλτε. Τι θέλω να πω με αυτό;

Ότι προφανώς τις φωτογραφίες δεν τις είχε ένας, ούτε αυτός ο ένας τις παρέδωσε στον συνάδελφο μου του ΣΚΑΙ. Επίσης έχω την αίσθηση ότι υπάρχουν περισσότερες των δυο φωτογραφιών εις κατοχή τρίτων». 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 23:34