search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:02
MENU CLOSE

Ψάξτε τα συρτάρια σας: Το original iPod πουλιέται για… εξωφρενικές τιμές (Photo)

09.05.2019 15:34
Ψάξτε τα συρτάρια σας: Το original iPod πουλιέται για... εξωφρενικές τιμές (Photo) - Media

 

Αν το iPod ήταν άνθρωπος, φέτος θα μπορούσε να ψηφίσει στις εκλογές, καθώς κλείνουν 18 χρόνια από την ημέρα που η Apple παρουσίασε για πρώτη φορά την εμβληματική συσκευή αναπαραγωγής μουσικής.

Πλέον το iPod έχει εξελιχθεί σημαντικά, ωστόσο, για τους συλλέκτες, η πρώτη έκδοση της συσκευής αποτελεί «σκοτεινό αντικείμενο του πόθου», όπως αποδεικνύεται από το ποσό που πλήρωσε κάποιος για να την αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, η συσκευή της φωτογραφίας, η οποία ήταν κλεισμένη στο κουτί με το σελοφάν του πουλήθηκε για την απίστευτη τιμή των 20.000 δολαρίων, ενώ όταν πρωτοκυκλοφόρησε, το iPod κόστιζε 400 δολάρια.

Η τιμή είναι εξωφρενική, ωστόσο, όπως αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ είναι άγνωστο πόσες τέτοιες «ανέγγιχτες» συσκευές υπάρχουν στον κόσμο, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα σπάνια.

Σημειώνεται ότι συλλεκτική εκδοχή του iPod του 2004 πουλήθηκε το 2014 για την τιμή των 90.000 δολαρίων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:02