search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:41
MENU CLOSE

Αντώνης Καφετζόπουλος: Αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες για τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» (Video)

09.05.2019 16:06
Αντώνης Καφετζόπουλος: Αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες για τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» (Video) - Media

 

Δύο άγνωστες ιστορίες από τη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αποκάλυψε ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην εκπομπή Top Story. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως αρχικά του είχαν προτείνει το ρόλο που έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ενώ στη συνέχεια, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, απαίτησε να του φέρνουν γραβάτες με καρτούν και όχι απλές.

«Μου πρότειναν αρχικά τον ρόλο που έκανε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Και τους είπα ότι μου φαίνεται αναμενόμενο να κάνω εγώ τον ρομαντικό οδοντίατρο και ο Γιώργος τον πιο χύμα τύπο. Και ότι πολύ ευχαρίστως θα έκανα τα ανάποδα, αν θέλανε. Το σκέφτηκαν και είπαν ναι. Ζήτησα να μην μου ξαναφέρουν απλές γραβάτες, να είναι όλες με καρτούν. Η ενδυματολόγος σχεδόν έβαλε τα κλάματα γιατί θεωρούσε ότι αυτές οι γραβάτες είναι ξεπερασμένες», είπε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:38