search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:04
MENU CLOSE

Μπακογιάννη για Πολάκη: Δεν έχει το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη

09.05.2019 18:43
Μπακογιάννη: Νάρκες του ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΕΗ, οι συγκοινωνίες και το ιδιωτικό χρέος - Media

 

Για όσα ανέφερε ο Παύλος Πολάκης για τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο μίλησε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Εκανε μία φιλότιμη προσπάθεια να ανακαλέσει την προσβολή κατά του κ. Κυμπουρόπουλου. Θα ήταν προτιμότερο, ευθύτερο και αντρίκειο να διατυπώσει μια ευθεία και καθαρή συγνώμη προς τους ανθρώπους αυτούς που προσέβαλε», είπε.

Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι σ’ αυτό το σημείο. Δεν μπόρεσε να αποφύγει και τις αναφορές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Εύχομαι ειλικρινά από δω και πέρα να επανέλθει αυτός πρώτα και ο πρωθυπουργός της χώρας που τον καλύπτει αλλά και η κυβέρνηση στο σύνολο της στην θεσμική ευπρέπεια και σοβαρότητα απέναντι σε μια κοινωνία που τραυματισμένη τρία χρόνια από τέτοιες συμπεριφορές και εννιά χρόνια από μια πρωτόγνωρη κρίση δεν αντέχει τον εξωθεσμικό λόγο δεν αντέχει τα ψήγματα διχόνοιας, δεν αντέχει το διχαστικό λόγο».

Έπειτα, σχολίασε την αναφορά του Π. Πολάκη για «την δικιά μας και δικιά τους δημοκρατία», χαρακτηρίζοντάς την ως φασισμό.

«Απογοητεύτηκα ακούγοντας τον κ. Πολάκη, είχα κάποιες διαφορετικές ελπίδες πίστευα ότι έστω και την τελευταία στιγμή ο κ. υπουργός θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα απευθυνθεί σε αυτή τη Βουλή με ένα διαφορετικό τρόπο και θα είχε το θάρρος να ζητήσει συγγνώμη», υπογράμμισε.

«Δεν το έκανε και θέλω να σταθώ στην αξία και η διαφορά που έχουμε με τον κ. Πολάκη. Η δικιά σας και η δικιά μας δημοκρατία είναι φασιστοειδής λογική, η δημοκρατία είναι μία και σε αυτή τη δημοκρατία έχουμε θέση όλοι. Αυτό σημαίνει φασισμός κύριοι συνάδελφοι και έχει λεγθεί χωρίς ντροπή», συμπλήρωσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:04