search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:14
MENU CLOSE

Η μάχη των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή – Ακολουθεί η ψηφοφορία (Live)

10.05.2019 05:34
Η μάχη των πολιτικών αρχηγών στη Βουλή - Ακολουθεί η ψηφοφορία (Live) - Media

 

Ολοκληρώνεται μετά την αντιπαράθεση των πολιτικών αρχηγών, που γίνεται αυτή την ώρα, η τριήμερη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, που έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί με ονομαστική ψηφοφορία, αφού προηγηθούν οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων με τον Αλέξη Τσίπρα να ρίχνει την αυλαία. Ήδη έχουν μιλήσει η Φώφη Γεννηματά, ο Πάνος Καμμένος, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Βασίλης Λεβέντης και το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ άσκησε χθες Πέμπτη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, σημειώνοντας ότι αντιμετώπισε τον κ. Κυμπουρόπουλο ως ισότιμο πολιτικό συνομιλητή.

«Πιστεύω ακράδαντα ότι βρίσκεται στο ίδιο ύψος με όλους μας», είπε ο κ. Πολάκης, προσθέτοντας ότι δεν είναι αυτός που έδειξε έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπο του, αλλά τα στελέχη της ΝΔ που έσπρωχναν τα προηγούμενα χρόνια όλα τα άτομα με αναπηρία στον κοινωνικό Καιάδα.

Σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό, με αιχμές για τις διακοπές του, αλλά και στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στα οποία καταλόγισε υποκρισία, άσκησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Το ΚΚΕ σημειώνει ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση που έχει ταξική μεροληψία υπέρ του κεφαλαίου.

Δεν έχουμε εμπιστοσύνη ούτε σε αυτή την κυβέρνηση ούτε στην αξιωματική αντιπολίτευση, είπε το Ποτάμι.

Δείτε Live

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:13