search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:00
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ανατροπή και κορυφή για τον ΣΚΑΪ

10.05.2019 08:26
skai_corporate_1_0

 

Σε μάχη για γερά νεύρα εξελίσσεται αυτή των καναλιών για την κορυφή της τηλεθέασης.

Ο ALPHA, ο ΣΚΑΪ και ο ANT1 παλεύουν τις τελευταίες εβδομάδες για την προτίμηση των τηλεθέατων. Οι σταθμοί εναλλάσσονται στην πρώτη θέση με τις διαφορές τους να είναι ελάχιστες.

Κάπως έτσι το κανάλι του Φαλήρου βρέθηκε και πάλι στην κορυφή. Ο ΣΚΑΪ την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε στην πρώτη θέση μετά από αρκετούς μήνες. Το κανάλι λόγω των κακών επιδόσεων των προγραμμάτων του είχε απολέσει την πρώτη θέση.

Ο ΣΚΑΪ σημείωσε 15,6% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen και βρέθηκε στην κορυφή.
Στην δεύτερη θέση με τη διαφορά στο 0,5% είναι ο ALPHA με 15,1% τηλεθέαση στο γενικό σύνολο. Το κανάλι της Κάντζας είχε χάσει πολύ σημαντικό ποσοστό κατά τη μεγάλη εβδομάδα όμως ανέκαμψε σχετικά γρήγορα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωσε 15% στο γενικό σύνολο και δεν κατάφερε να βρεθεί στις κορυφαίες δύο θέσεις, παρά το γεγονός ότι το ίδιο ποσοστό τη Μεγάλη Εβδομάδα του χάρισε την κορυφή.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59