search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:06
MENU CLOSE

Αστυνομικός έσπασε στο ξύλο γκαρσόνα επειδή έβαλε λάθος σος στο χάμπουργκερ του (Video)

10.05.2019 08:46
Αστυνομικός έσπασε στο ξύλο γκαρσόνα επειδή έβαλε λάθος σος στο χάμπουργκερ του (Video)  - Media

 

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία σε ένα εστιατόριο – καφέ. Ο Αουγκούστο Σαντάνα, αστυνομικός πήγε να πάρει ένα μπέργκερ. Έδωσε την παραγγελία του και περίμενε. Όταν ετοιμάστηκε το φαγητό του και το δοκίμασε, τρελάθηκε. Η άτυχη γκαρσόνα, είχε κάνει λάθος στην σος που είχε ζητήσει ο αστυνομικός.

Την πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις. Αφού την έβρισε άσχημα, την έπιασε από τα μαλλιά και την έσυρε από τον πάγκο μέχρι έξω στο πεζοδρόμιο, ενώ με το υπηρεσιακό του πιστόλι, δε σταμάτησε να τη χτυπά στο κεφάλι με τη λαβή.

Η γυναίκα έφαγε τόσο πολύ ξύλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση.

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του καταστήματος και χρησιμοποιήθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία στο δικαστήριο. Η ποινή που επιβλήθηκε στον αστυνομικό ήταν 8,5 χρόνια στη φυλακή.

Όμως η υπόθεση δε σταματάει εδώ. Όπως καταγγέλλει ο συνήγορος της γυναίκας από το κατάστημα περνούν συνάδελφοι του Αουγκούστο, ντυμένοι με πολιτικά και την απειλούν ότι θα έχει άσχημο τέλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:05