search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Παρέμβαση Δημητρίου για τη μη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα

10.05.2019 10:13
Ξένη Δημητρίου: Δεν μίλησα εγώ για «Ρασπούτιν», λέει στην προανακριτική της Βουλής - Media

   

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρενέβη στην υπόθεση της απόρριψης του αιτήματος του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, για χορήγηση άδειας.

Νωρίτερα, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών του Βόλου, με ομόφωνο βούλευμά του, απέρριψε τη νέα αίτηση του Δημήτρη Κουφοντίνα για χορήγηση νέας άδειας.

Κατόπιν αυτού, η κ. Δημητρίου ζήτησε το βούλευμα του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου καθώς και τον ιατρικό φάκελο του Δημήτρη Κουφοντίνα, όπως και την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού της φυλακής, προκειμένου να τα μελετήσει.

Ακόμη, ζήτησε και το τελευταίο ιατρικό πιστοποιητικό από το νοσοκομείο του Βόλου, όπου νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας μετά την απεργία πείνας που ξεκίνησε στις 2 Μαΐου και, όπως έχει δηλώσει, δεν προτίθεται να σταματήσει.

Σε περίπτωση κατά την οποία η κ. Δημητρίου έχει διαφορετική άποψη από την κρίση του Δικαστικού Συμβούλιου έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αναίρεση του βουλεύματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33