search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:17
MENU CLOSE

Συγκινεί η μητέρας της 8χρονης Αλεξίας που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα – Σήμερα γέλασα για πρώτη φορά

10.05.2019 12:16
Συγκινεί η μητέρας της 8χρονης Αλεξίας που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα - Σήμερα γέλασα για πρώτη φορά - Media

 

Ευχάριστα είναι τα νέα από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου νοσηλεύεται η 8χρονη Αλεξία, που είχε δεχθεί σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας την Κυριακή της Ανάσταστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί επαναφέρουν σιγά –σιγά το παιδί, που έκτοτε βρίσκεται σε καταστολή και φαίνεται πως ανταποκρίνεται.

Η Αλεξία άνοιξε τα μάτια της κι έπιασε το χέρι της μαμάς της, ενώ οι γονείς της κλαίνε από συγκίνηση.

Εντός της ημέρας αναμένεται και ιατρική ανακοίνωση.

Η μητέρα του κοριτσιού δήλωσε: «άνοιξε τα μάτια της και μου έπιασε το χέρι. Σήμερα γέλασα για πρώτη φορά μετά από τόσες μέρες που είμαστε εδώ. Σήμερα έφυγα για πρώτη φορά από εδώ και πήγα στο σπίτι για να αλλάξω ρούχα.Πιστεύω ότι μέχρι την Κυριακή η Αλεξια θα μου μιλήσει».

Από την πλευρά του ο πατέρας δήλωσε ότι πιστεύει πως θα γίνει το θαύμα:

«Την Κυριακή ανήμερα της γιορτής του, πιστεύω ότι θα γίνει το θαύμα. Είμαι σχεδόν σίγουρος γι’αυτό. Σήμερα χαμογελάσαμε για πρώτη φορά μετά από τόσες μέρες»

 Απ’ όσο έψαξα την Κυριακή στις 12 Μαΐου δεν γιορτάζει κανένας Άγιος Ταξιάρχης ούτε είναι των Αγίων ταξιαρχών. Πιθανώς υπάρχει κάποιος τοπικός άγιος εκεί στις Θεσπιές αλλά το σίγουρο είναι ότι είπε ακριβώς Άγιος Ταξιάρχης. Πραγματικά σήμερα και οι δύο γονείς ήτανε πάρα πολύ χαρούμενη γελούσαν συνεχώς ενώ στο πλευρό τους ήταν επίσης χαρούμενη και όλοι οι συγγενείς τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:17