search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:28
MENU CLOSE

Πάτρα: 50χρονος λήστεψε τον ηλικιωμένο πατέρα του

10.05.2019 12:46
Πάτρα: 50χρονος λήστεψε τον ηλικιωμένο πατέρα του - Media

 

Συνελήφθη 50χρονος για ληστεία σε βάρος του πατέρα του.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, ο δράστης ασκώντας σωματική βία στον ηλικιωμένο, αφαίρεσε το πορτοφόλι του που περιείχε 600 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 50χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το μεσημέρι, μετέβη στην οικία του ηλικιωμένου πατέρα του και με την άσκηση σωματικής βίας του αφαίρεσε το πορτοφόλι του, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ και στη συνέχεια εγκατέλειψε τραυματισμένο τον πατέρα του στο πεζοδρόμιο μπροστά από την οικία.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού πραγματοποιήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 10:27