search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:42
MENU CLOSE

Ψιθύριζε «καλές εποχές» αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη δασκάλα του μπροστά στους συμμαθητές του (Photos)

10.05.2019 14:14
Ψιθύριζε «καλές εποχές» αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη δασκάλα του μπροστά στους συμμαθητές του (Photos) - Media

 

Για την Ann Maguire η μέρα ξεκίνησε όπως και κάθε άλλη.

Η έμπειρη δασκάλα έφυγε από το σπίτι της και πήγε στο Καθολικό Κολλέγιο Corpus Christi στο Λιντς στις 28 Απριλίου πριν από πέντε χρόνια, στη Μ. Βρετανία.

Ο William Cornick ήταν μόλις 15 ετών όταν πραγματοποίησε τη βίαιη επίθεση στον Ισπανή δασκάλα του.

Είχε μια άρρωστη μνησικακία εναντίον της 61χρονης, η οποία ήταν μόλις μερικούς μήνες μακριά από τη συνταξιοδότησή της όταν τραυματίστηκε βίαια μέχρι θανάτου μπροστά σε συναδέλφους της και μαθητές της.

Η Ann είχε απαγορεύσει στον Cornick να πάει σε σχολική εκδρομή επειδή δεν κατάφερε να κάνει την εργασία του.

Ήταν μια απόφαση που πυροδότησε μίσος εναντίον της καθηγήτριας.

Η μνησικακία του Cornick άρχισε να εμβαθύνει και άρχισε να στέλνει σε συμμαθητές του ενοχλητικά μηνύματα για τη δολοφονία της δασκάλας.

Σε ένα έγραφε: «Η μόνη απολύτως γ@μ@μένη σκύλα που αξίζει περισσότερο το θάνατο, περισσότερο τον πόνο και τα βασανιστήρια, περισσότερο από ο,τιδήποτε μπορούμε να καταλάβουμε.

“Όσο είναι ζωντανή, θα είμαι καταθλιπτικός, λυπημένος και θυμωμένος … οπότε υπάρχει μόνο ένα πράγμα που πρέπει να κάνουμε», πρόσθεσε.

Είχε προσφέρει ακόμη και στους φίλους του στο σχολείο χρήματα για να σκοτώσει την Ann λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατό της.

Καθώς σηκώθηκε  ήρεμα από το κάθισμά του στην αίθουσα διδασκαλίας δίπλα στην Ann, ο Cornick έκανε νόημα σε έναν συμμαθητή του πριν περάσει στο γειτονικό δωμάτιο και ξεκινήσει τη βίαιη επίθεσή του.

Ο έφηβος μαχαίρωσε την Ann επτά φορές στην πλάτη και το λαιμό της με μια λεπίδα 21εκ.

Κρατώντας τον λαιμό της, η δασκάλα προσπάθησε να φύγει και έπεσε στα χέρια της συναδέλφου της Susan Francis, που είχε ακούσει την φασαρία και είχε σπεύσει στο σημείο.

Τελικά, η Ann κατέληξε στα τραύματά της μέσα στην τάξη.

Ενώ περίμενε την άφιξη της αστυνομίας, ο Cornick είχε καθίσει ήρεμα και μουρμούριζε «καλές εποχές».

Μετά τη σύλληψή του, ο ε έφηβος είπε ότι δεν τον ένοιαζε για τις καταστροφικές συνέπειες του φρικιαστικού εγκλήματος του.

Ο  Δρ John Kent, ο οποίος πραγματοποίησε την ψυχιατρική αξιολόγηση του Cornick, είπε: «Έκανε ένα σχόλιο ήταν πολύ αξιοσημείωτο, είπε ότι ξέρω ότι η οικογένεια του θύματος θα είναι αναστατωμένη αλλά δεν με νοιάζει, στα μάτια μου όλα όσα έχω κάνει ήταν εντάξει».

Το σοκαριστικό είναι ότι ο Cornick ήταν ένας πολύ καλός μαθητής, που αποτελούσε πρότυπο στην τάξη του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:42