search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:10
MENU CLOSE

Ποινή -6 στον Παναθηναϊκό και ντέρμπι «αιωνίων» στα πλέι οφ

10.05.2019 14:24
Ποινή -6 στον Παναθηναϊκό και ντέρμπι «αιωνίων» στα πλέι οφ - Media

 

Ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας του μπάσκετ επέβαλε ποινή με μηδενισμό, αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο 11.000 ευρώ την ΚΑΕ Παναθηναϊκός γιατί δεν προσήλθε για να αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την Κύμη, στο πλαίσιο της 26ης ημέρας.

Το αποτέλεσμα ήταν ο πρωταθλητής να υποχωρήσει στην τρίτη θέση με 43 βαθμούς, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με το Περιστέρι κι έτσι θα παίξει στα πλέι οφ με τον Ολυμπιακό, έχοντας πλεονέκτημα έδρας και με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες.

Οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 4.800 ευρώ για υβριστικά συνθήματα, επεισόδια στο γήπεδο αλλά κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο, στο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη 16 Μαΐου θα εκδικάσει το ΑΣΕΑΔ την προσφυγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί παράνομου, άρα και άκυρου ορισμού των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής.

Αν δεν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός, τα πλέι οφ της Α1 Ανδρών θα ξεκινήσουν το επόμενο σαββατοκύριακο. Αν όμως το ΑΣΕΑΔ δικαιώσει την πειραϊκή ομάδα, οι αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής θα πρέπει να διεξαχθούν εκ νέου.

Πηγή: naftemporiki.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:09