search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:07
MENU CLOSE

Σφοδρή επίθεση Κοτζιά κατά Καμμένου: Προϊόντα υποκλοπής τα μηνύματα

10.05.2019 14:46
Σφοδρή επίθεση Κοτζιά κατά Καμμένου: Προϊόντα υποκλοπής τα μηνύματα - Media
 
Στην αντεπίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, με αφορμή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία είχε καταθέσει στη Βουλή και προερχόταν από το υπουργείο Εξωτερικών, πέρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς.
 
Μιλώντας κατά τη συζήτηση για τη παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη κυβέρνηση, ο πρώην υπουργός είπε πως τα μηνύματα που είχε καταθέσει ο κ. Καμμένος στη Βουλή και είχε ισχυριστεί ότι ο κ. Κοτζιάς είχε επιχειρήσει να τα καταστρέψει, δεν είχαν σχέση με τον server του Υπουργείου. Όπως εξήγησε, το πρώτο είχε διεύθυνση Hotmail και το δεύτερο διαφορετικό server, γεγονός που δείχνει ότι «δεν είχα γνώση ως υπουργός».
 
Στο ίδιο πνεύμα ο κ. Κοτζιάς πρόσθεσε ότι τα emails προέρχονται από αμερικανικό server και επομένως η υποκλοπή θα μπορούσε να γίνει μόνο από χάκερ της ΕΥΠ, των Ρώσων ή των Κινέζων. Κι αυτό γιατί όπως είπε, αν κάποιος προσπαθήσει να χακάρει τους Αμερικάνους χτυπούν «καμπανάκια».
 
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος μιλώντας στις 19 Απριλίου στη Βουλή, είχε προχωρήσει σε βαριές καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο ο τέως υπουργός των Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, συμμετείχε σε συμπαιγνία διοργάνωσης διαγωνισμού πολλών εκατομμυρίων ευρώ του ΥΠΕΞ, προκειμένου αυτός να καταλήξει σε συγκριμένη εταιρεία.
 
Μάλιστα είχε καταθέσει mails για τα οποία ισχυρίστηκε ότι είχαν καταστραφεί και ανακτήθηκαν από τα αρχεία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του υπουργείου και αποδεικνύουν ότι πριν από τη διενέργεια και προκήρυξη του εν λόγω διαγωνισμού υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ αυτού που θα οριστεί πρόεδρος της επιτροπής, νυν πρέσβης στο Λονδίνο, και με τον πρόεδρο της εταιρείας που συμμετείχε στον διαγωνισμό.
 
Πηγή: newpost.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06