search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56
MENU CLOSE

O Νίκος Χατζηνικολάου Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Regional Media Awards ’19

10.05.2019 17:45
O Νίκος Χατζηνικολάου Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Regional Media Awards ’19 - Media

 

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Regional Media Awards 19′ αναδείχθηκε ο γνωστός δημοσιογράφος και πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΙΗΕΑ) και Μέλος του Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Ένωσης Εκδοτών Εφημερίδων (ΕΝΡΑ) Νίκος Χατζηνικολάου.

Με Πρόεδρο τον Νίκο Χατζηνικολάου θα αποφανθεί η Κριτική Επιτροπή των Regional Media Awards ’19 για τα πιο καινοτόμα Τοπικά και Περιφερειακά Μέσα της εγχώριας αγοράς και τις βέλτιστες πρακτικές τους.

O Ν. Χατζηνικολάου δήλωσε: «Με χαρά, φέτος, αποδέχθηκα την πρόσκληση της Προεδρίας της Κριτικής Επιτροπής. Στόχος μας θα είναι να αναδειχθούν η ποιότητα και η πρωτοτυπία, οι οποίες είμαι σίγουρος πως θα διέπουν τις φετινές υποψηφιότητες».

Μαζί του 17 ακόμη ειδικοί του χώρου, εκπρόσωποι media agencies, θεσμικοί φορείς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, αλλά και στελέχη σημαντικών διαφημιζόμενων θα αναδείξουν τα κορυφαία ΜΜΕ εκτός Αθηνών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:56