search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:00
MENU CLOSE

Ο Τραμπ χρεώνει τους Αμερικάνους με 1,5 δισ. για να χτίσει το τείχος του στο Μεξικό

10.05.2019 17:54
Ο Τραμπ χρεώνει τους Αμερικάνους με 1,5 δισ. για να χτίσει το τείχος του στο Μεξικό - Media

 

Ο ασκών χρέη υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Πάτρικ Σάναχαν ενέκρινε το ποσό του 1,5 δισεκατομμυρίου δολαρίων για την ανέγερση τμήματος του τείχους στα σύνορα με το Μεξικό μήκους 128 χιλιομέτρων.

Όπως επισημαίνεται ένα μέρος του πόσου 600 εκατομμυρίων δολαρίων προορίζονταν για την υποστήριξη των δυνάμεων ασφαλείας στο Αφγανιστάν.

Ο Σάναχαν δήλωσε ότι «τα κονδύλια αυτά αντλήθηκαν από διάφορες πηγές, από την εξοικονόμηση δαπανών, τις προγραμματικές αλλαγές, τις αναθεωρημένες κοστολογήσεις και δεν θα επηρεάσουν την ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων».

Αμερικανός αξιωματούχος που ζήτησε να μην κατονομασθεί δήλωσε ότι η τελευταία μεταφορά χρημάτων θα περιλαμβάνει κονδύλια ύψους 604 εκατομμυρίων δολαρίων που προορίζονταν για τις αφγανικές δυνάμεις ασφαλείας οι οποίες μάχονται για να προστατέψουν την χώρα από τους Ταλιμπάν.

ΑΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:59