search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:44
MENU CLOSE

Επεισόδια οπαδών της ΑΕΚ με ΜΑΤ

10.05.2019 17:58
Επεισόδια οπαδών της ΑΕΚ με ΜΑΤ - Media

 

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και αστυνομικών στον Κόκκινο Μύλο.

Περίπου 80 μηχανάκια περιφέρονταν στην οδό Αναγεννήσεως, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνεπλάκησαν, ενώ έχουν γίνει και δέκα προσαγωγές.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν μία ημέρα πριν από τον τελικό κυπέλλου της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, που είναι προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ μπροστά σε… 1040 θεατές των δύο ομάδων.

Παρά τον πολύ περιορισμένο αριθμό προσκλήσεων που θα δοθούν, η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρή στο γήπεδο.

Από κάθε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. θα διατεθούν συνολικά 3.000 αστυνομικοί για τον τελικό, κάτι που αντιστοιχεί σε τρεις αστυνομικούς ανά θεατή!

Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει μόλις 120 προσκλήσεις η κάθε μία, ενώ 600 έχει πάρει η ΕΠΟ για τις δικές της ανάγκες. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ θα μοιραστούν συνολικά 200 προσκλήσεις για τους συγγενείς τους.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:43