search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:01
MENU CLOSE

Alert από την ΕΜΥ: Ραγδαία επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και χαλάζι

11.05.2019 09:45
Αλέρτ από Μαρουσάκη: Βροχές όλη τη βδομάδα - Πώς θα κάνουμε τριήμερο Αγίου Πνεύματος - Media
 
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού που θα επικρατήσουν από τις πρώτες βραδινές ώρες της Κυριακής 12 Μαΐου.
 
Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, η μεταβολή του καιρού θα ξεκινήσει από τα βορειοδυτικά και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.
 
Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους με χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.
 
Αναλυτικά αύριο Κυριακή από αργά το βραδύ και κατά τη διάρκεια της νύχτας προς τη Δευτέρα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά θα είναι οι περιοχές όπου θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες με χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους, κατά τόπους.
 
Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη δυτική και σύντομα και στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία και ως το μεσημέρι στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.
 
Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν, τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας την ανατολική Στερεά, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής, καθώς και την Εύβοια.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:57