search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:54
MENU CLOSE

Γεροβασίλη: Ο τελικός λογαριασμός θα γίνει στο τέλος της κυβερνητικής θητείας

11.05.2019 13:49
Στη δικαιοσύνη κατά της ΝΔ προσφεύγει η Όλγα Γεροβασίλη - Media
 
“Στο εσωτερικό της χώρας, εκτιμώ πως η ευρωκάλπη περισσότερο θα λειτουργήσει ως ηχηρή διάψευση σε αυτούς που καλλιέργησαν υπερβολικές προσδοκίες στους ψηφοφόρους τους. Σε τελική ανάλυση, η 26η Μαΐου θα στείλει μηνύματα και πιθανότατα θα εκπλαγούν όσοι προπαγανδίζουν σκαιά, δημιουργούν και διακινούν fake news, προσπαθώντας να μας πείσουν πως η ευχή τους είναι και αλήθεια” τόνισε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και υπογράμμισε ότι “ο τελικός λογαριασμός θα γίνει στο τέλος της κυβερνητικής θητείας”.
 
Επισήμανε ότι τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός είναι θετικά, έχουν μόνιμο χαρακτήρα, υλοποιούνται άμεσα και αφορούν εξουθενωμένους συμπολίτες μας που υπέστησαν πολλά στα χρόνια των μνημονίων και προκάλεσαν όπως υποστηρίζει τρικυμία εν κρανίω στη ΝΔ. “Ο κ. Κυρανάκης έσπευσε να δηλώσει ότι τα μέτρα δεν δεσμεύουν τη ΝΔ και την ίδια μέρα στη βουλή ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι αντιγράφουμε το πρόγραμμά τους. Πανικός και σύγχυση” σημείωσε.
 
Τέλος για το εάν ανταποκρίνονται οι πολίτες στην Προοδευτική Συμμαχία η κ. Γεροβασίλη δήλωσε ότι η Προοδευτική Συμμαχία προέκυψε ως ιστορική ανάγκη και τυγχάνει ένθερμης υποδοχής από τον κόσμο. “Ενώνουμε δυνάμεις για την Ελλάδα των πολλών, προσβλέπουμε στην Ευρώπη των λαών” πρόσθεσε.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:54