search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:17
MENU CLOSE

Φυλακή σε Bολιώτη επιχειρηματία – Χτύπησε εργαζόμενη που τον κατήγγειλε στο ΙΚΑ

11.05.2019 14:37
Υπόθεση Σαλμά: Ένωση Εισαγγελέων κατά... Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων - Media

 

Κατήγγειλε το αφεντικό της στο ΙΚΑ ότι δεν της «κολλάει» ένσημα και εκείνος άρπαξε από το λαιμό την 40χρονη Αλβανίδα υπάλληλο και τη χτύπησε στον θώρακα!

Για την αντίδραση του αυτή, ο 73χρονος Βολιώτης κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, το οποίο του επέβαλλε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών, διατηρώντας την ίδια ποινή που του είχε επιβληθεί και πρωτόδικα.

Όπως έγινε γνωστό, ο κατηγορούμενος είχε επιτεθεί στην 40χρονη υπάλληλο του τον Οκτώβριο του 2014, αλλά και το Νοέμβριο του ίδιου  χρόνου.

Το περιστατικό είχε συμβεί κατά την διάρκεια ελέγχου που έκαναν υπάλληλοι του ΙΚΑ στην επιχείρηση του 73χρονου, όταν η υπάλληλος προσπαθώντας να βρει το δίκιο της είχε καταγγείλει το αφεντικό της, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί πρόστιμο.

Πηγή: dikastiko.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:17