search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:25
MENU CLOSE

Σπύρος Μπιμπίλας: Έχω ηχογραφήσει τον επικήδειό μου – Έχω πει ένα πολύ ωραίο αντίο στους φίλους μου

12.05.2019 07:31
Σπύρος Μπιμπίλας: «Όταν ήμουν μικρός έπαιζα κρυφτό στα φέρετρα» (Video) - Media

 

Ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέβηκαν μαζί στο καρουζέλ για να τα πουν και ο γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτεται μπροστά στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Ο Σπύρος Μπιμπίλας στην συνέντευξή του αναφέρεται στο λόγο που πηγαίνει σε πολλές κηδείες. Μάλιστα, ο ίδιος δηλώνει ότι: «Η κηδεία είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, όπως είναι και η γέννηση. Εγώ το έχω πάρει πολύ φιλοσοφικά. Οι άνθρωποι πρέπει να αποχαιρετούν τους φίλους τους, όταν φεύγουν. Πόσο μάλλον εγώ, που εκπροσωπώ και έναν οργανισμό και πάω όχι μόνο ως φίλος, πάω και ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βγάζω και τους επικήδειους».

Μάλιστα, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο θάνατος δεν τον τρομάζει: «Η κηδεία είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, όπως είναι και η γέννηση. Εγώ το έχω πάρει πολύ φιλοσοφικά. Οι άνθρωποι πρέπει να αποχαιρετούν τους φίλους τους, όταν φεύγουν. Πόσο μάλλον εγώ, που εκπροσωπώ και έναν οργανισμό και πάω όχι μόνο ως φίλος, πάω και ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βγάζω και τους επικήδειους. Εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια που γεννήθηκα μέσα σε ένα γραφείο κηδειών, σχεδόν. Η προγιαγιά μου είχε ένα γραφείο κηδειών. Περνάγανε μπροστά μου τα φέρετρα διαρκώς. Εξοικειώθηκα με την ιδέα αυτή, δεν μου φαίνεται παράξενο. Δεν με τρόμαζε, γιατί εξοικειώθηκα τόσο πολύ, που εγώ έπαιζα κρυφτό μέσα στα φέρετρα».

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει πως έχει γράψει τον επικήδειο του και επισημαίνει μια φράση μέσα από αυτόν: «Έχω πει ένα πολύ ωραίο αντίο στους φίλους μου και σε αυτούς που αγαπάω, αν βεβαίως είναι τυχεροί και ζουν μετά από μένα. Λέω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μου χάρισαν πολύ ωραίες και πολύ πικρές στιγμές στη ζωή μου».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15