search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:10
MENU CLOSE

Συνελήφθη ιδιοκτήτης σχολής οδήγησης -Μετέδιδε με «ψείρα» σε εξεταζόμενο τις απαντήσεις

12.05.2019 11:20
Κορωνοϊός: Σε καραντίνα μέχρι την Τρίτη 3 Νοεμβρίου η Σχολή Ευελπίδων λόγω κρουσμάτων - Media

 

Στα πράσα πιάστηκαν στην Ελευσίνα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ένας ιδιοκτήτης σχολής οδήγησης κι ένας αλλοδαπός που είχαν στήσει ηλεκτρονική κομπίνα σε εξετάσεις για δίπλωμα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, στο πλαίσιο ελέγχου υπόπτων οχημάτων, πλησίον της Διεύθυνσης Μεταφορών Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα, εντόπισαν τον 40χρονο ιδιοκτήτη σχολής μέσα σε αυτοκίνητο, να μεταδίδει με αυτοσχέδιο σύστημα επικοινωνίας, των απαντήσεις των θεμάτων, θεωρητικών εξετάσεων για την απόκτηση άδειας οδήγησης.

Στην συνέχεια συνελήφθη ο 40χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εκείνη τη στιγμή συμμετείχε στις εξετάσεις, να λαμβάνει τις απαντήσεις των θεμάτων, με ειδικό οπτικοακουστικό σύστημα το οποίο έφερε στη μπλούζα του, αποτελούμενο από ειδική καλωδίωση, με κεραία, κάμερα και ειδική «ψείρα» που είχε τοποθετημένη στο αυτί του.

Κατά τη διάρκεια της σωματικής έρευνας στον 40χρονο αλλοδαπό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακουστικό «ψείρα», δύο μπλούζες που φορούσε και είχε επιμελώς κρυμμένο σε αυτές ένα σύστημα οπτικοακουστικού μέσου, αποτελούμενο από μπαταρία, ειδική καλωδίωση, πλακέτα, κεραία, κάμερα και μικρόφωνο, κινητό τηλέφωνο καθώς και το χρηματικό ποσό των -110- ευρώ.

Εντός του αυτοκινήτου που βρισκόταν ο 40χρονος ιδιοκτήτης σχολής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 10 μικρές μπαταρίες, πέντε ακουστικά «ψείρες», laptop, κεραία ενισχυτή σήματος, φορητό ασύρματο επικοινωνίας, ειδική τσιμπίδα, ανεμιστήρας για laptop, οκτώ (8) κινητά τηλέφωνα, έξι (6) δελτία εκπαίδευσης και εξέτασης υποψηφίων οδηγών, δύο κάλυκες, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -888,5- ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Ελευσίνας, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:08