search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:48
MENU CLOSE

Τσακαλώτος για Μητσοτάκη: Ευχαριστώ, θα τον καταπλήξω με την αχαριστία μου!

12.05.2019 12:36
Ευκ. Τσακαλώτος: «Όσο και να βασανίσει τα στοιχεία ο κ. Σταϊκούρας, η Ελλάδα παραμένει στον πάτο της Ευρώπης»  - Media

 

Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter απάντησε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στη δήλωση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «μπορώ να κάνω μια πολιτική αντιπαράθεση με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, μπορώ να συζητήσω πολιτικά και ιδεολογικά».

Συγκεκριμένα, ο υπουργός έγραψε: «Ευχαριστώ τον κ. Μητσοτάκη για τα καλά του λόγια. Όπως είχε πει τον 19ο αιώνα ο Αυστριακός πρωθυπουργός, πρίγκιπας του Schwarzenberg, θα τον καταπλήξω με το μέγεθος της αχαριστίας μου».

«Με τον κ. Τσακαλώτο μπορώ να κάνω μια ουσιαστική πολιτική αντιπαράθεση. Διαφωνούμε σε πάρα πολλά. Είναι ένας μαρξιστής οικονομολόγος, ένας άνθρωπος όμως που έχει αρχή, μέση και τέλος όταν μιλάει. Κρατάει το επίπεδο της αντιπαράθεσης εκεί που πρέπει να είναι στη Βουλή. Έχει και ένα έτσι ιδιαίτερο χιούμορ. Άσχετα αν μερικές φορές τα αστεία του είναι σαν να έχουν βγει από το ψυγείο. Αυτό εν πάση περιπτώσει το παραγνωρίζω λέγοντας σας ότι με τον κ. Τσακαλώτο μπορώ να συζητήσω πολιτικά και ιδεολογικά» είπε αναφέρει νωρίτερα στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:47