search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:49
MENU CLOSE

Δένδιας: Μεγάλο δώρο στη ΝΔ η μετατροπή της πρότασης δυσπιστίας σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης

12.05.2019 13:00
Ενημέρωση Ν. Δένδια στους τομεάρχες Εξωτερικών των κομμάτων  - Media

 

Ως «μεγάλο δώρο προς τη ΝΔ χαρακτήρισε ο Νίκος Δένδιας τη μετατροπή από τον πρωθυπουργό της πρότασης δυσπιστίας προς τον κ. Πολάκη σε διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης καθώς όπως λέει «ο πρωθυπουργός απέδειξε την πλήρη ταύτισή του με φαινόμενα όπως του κ. Πολάκη και ότι στην πραγματικότητα είναι ό ίδιος που ενθαρρύνει τον τοξικό πολιτικό λόγο στον δημόσιο βίο».

Σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής» αναφέρει πως «στο ζήτημα των διακοπών του πρωθυπουργού, αυτό που αποτέλεσε πρόκληση ήταν η υποκρισία».

Για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η ΝΔ δεν είναι αντίθετη σε οτιδήποτε «χρειάζεται πραγματικά η ελληνική κοινωνία», σημειώνει πως αρκετά αποτελούν θέσεις της ΝΔ αλλά προσθέτει ότι «ο τρόπος και ο χρόνος στον οποίο έγιναν οι εξαγγελίες είναι ενδεικτικός ενός παρωχημένου τρόπου σκέψης που έρχεται από τη δεκαετία του ’80 και θεωρεί εκ προοιμίου τους πολίτες αντικείμενο ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης».

Επισημαίνει ότι «η ΝΔ ήταν και είναι ένα πραγματικό λαϊκό κόμμα χωρίς ιδεοληψίες και δογματισμούς, που πιστεύει στη δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας και στην ευρωπαϊκή προοπτική της» και προσθέτει «οι δικές μα ς αναφορές δεν είναι τριτοκοσμικές ούτε έχουν ως πρότυπο τη Βενεζουέλα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:47